alekott.se

Ale Kött. Din lokala köttbutik

Vi specialiserar oss på högkvalitativa köttprodukter, färsk ost och oliver.

Fri frakt med beställningar över 1000 Kronor i Ale Kommun

Betala online med Swish eller Kort

Ale kött är en butik som specialiserar sig på högkvalitativa köttprodukter, färsk ost och oliver. Vårt sortiment är noga utvalt och vi strävar efter att erbjuda endast de finaste och mest smakfulla produkterna till våra kunder.

Vi arbetar tätt tillsammans med lokala gårdar och bondgårdar för att säkerställa att vårt kött är närproducerat och av högsta kvalitet. Vi erbjuder också ett brett utbud av olika köttprodukter, inklusive hängmörat kött, vilket ger en unik och rik smakupplevelse. Vi har även ett brett urval av färsk ost och oliver, inklusive våra välkända Svärfars oliver från Andalusien i Spanien.

Hos oss kan du förvänta dig en personlig och professionell service från vår kunniga personal, som är mer än glada att hjälpa dig med dina val. Vi tror på att erbjuda våra kunder en unik och personlig shoppingupplevelse, där vårt sortiment av högkvalitativa livsmedelsprodukter är huvudattraktionen.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Ale kött och chark och hjälpa dig att hitta de bästa produkterna för din nästa måltid!

Besök oss på:

Ale Kött och Chark
Göteborgsvägen 219
44537 Bohus

Tel.
031 – 318 67 00
0700 – 64 50 50

Välkommen till Ale Kött och Chark.